İtiraf edeceklerim var


Rumuz :
Kategoriler :
Cinsiyet? :

Sırala: Tüm Zamanlar | Bugün | Bu Hafta | Bu Ay | Bu Yıl

İtiraf ediyorum trende saçları jöleli fosfor yeşili t-shirtlüü çocuğa aşık oldumm :( oda bana bakmıştı aslındaa ama benim inceğim yer daha erken olunca inmek zorunda kaldım ve o yola devam ettti :/ lütfeen benii buullllll

Beğendim (15) - Beğenmedim (0)

Sep 4, 2013 01:22 AM - Aşk - yazan: Mağdur yolcu : (bayan)

İtiraf Ediyorum; Facebook'ta görüldü yazısı çıkmasın diye okumadığım mesajlarım var :D

Beğendim (24) - Beğenmedim (1)

Sep 4, 2013 01:22 AM - Komik - yazan: murat (erkek)

İtiraf ediyorum; 11 yıldır aynı kişiye aşığım anaokulunda başladı. Salağım ben ama napcan elde değil

Beğendim (7) - Beğenmedim (1)

Sep 4, 2013 01:19 AM - Aşk - yazan: JustKeepCalm (bayan)

İtiraf ediyorum; yazliga gittiğimizde sarışın yeşil gözlü justim biebera andiran bir çocuğa aşık oldum her gittiğimizde onu görüyorum bana yakın ama beni sevdiğini düşünüyorum ben onu çok seviyorum insallah beni seviodur ona itiraf etmeye korkuyorum ya benden nefret ederse ama artık dayanamıorum

Beğendim (4) - Beğenmedim (3)

Sep 4, 2013 12:02 AM - Aşk - yazan: asises (bayan)

İtiraf Ediyorum çıplaklığı çok seviyorum. Çıplak şekilde geceleri sokakda gezmek çok güzel oluyor.

Beğendim (11) - Beğenmedim (5)

Sep 4, 2013 12:01 AM - Diğer - yazan: publicflashing (erkek)

İtiraf Ediyorum ; Üniversitede okurken bulaşık sırası bana geldiğinde artık yemek kaplarını dolaba koyardım ve yıkamazdım.Pişman mıyım?Hayır.

Beğendim (16) - Beğenmedim (3)

Aug 29, 2013 06:23 PM - Arkadaşlık - yazan: FreDDy (erkek)

İtiraf ediyorum; kimse bana yakıştırmaz ama ben açık sitelere bakarım ama kimsenin haberi yok

Beğendim (6) - Beğenmedim (3)

Aug 29, 2013 06:22 PM - Diğer - yazan: salimx (erkek)

İtiraf Ediyorum; Kocamın ailesinden nefret ediyorum,20 yıl sonra hepsinin yüzüne ne kadar kötü olduklarını haykırmak ve bir daha görmek istemediğimi söyleyerek onlara olan kimimi kusmak istiyorum

Beğendim (13) - Beğenmedim (1)

Aug 24, 2013 10:15 PM - Aile - yazan: Sienna (bayan)

İtiraf ediyorum bir bucuk senedir baska biriyleyim ama eski sevgilimi hala unutadım aklımdan bi türlü cıkmıyor tesadüfen karsılastıgımızda bile elim ayagım birbirine dolanıyor onunda beni hala unutamadıgına eminim napıcam bilmiyorum suan birlikte oldugum kisiyi seviyorum ama ask yok cok caresizim

Beğendim (8) - Beğenmedim (5)

Aug 24, 2013 10:12 PM - Aşk - yazan: cancon (bayan)

Itiraf ediyorum;birazdan içeceğim sigarayı kendini benimle kıyaslayan yarım metre ötemde dedikodumu yapan bana adeta savaş açan müstakbel eltimin şerefine yakıyorum ve canım eltim canımı çok sıkarsan seni kenarda köşede kıstırıp Allah canımı alsın kıtır kıtır doğramakla tehdit bile edebilirim

Beğendim (11) - Beğenmedim (1)

Aug 24, 2013 10:11 PM - Nefret - yazan: birdeliaşık (bayan)

KULLANICI GİRİŞİ
Kullanıcı Adı Şifre  Beni Hatırla