İtiraf edeceklerim var


Rumuz :
Kategoriler :
Cinsiyet? :

Sırala: Tüm Zamanlar | Bugün | Bu Hafta | Bu Ay | Bu Yıl

İtiraf Ediyorum; İlk ekran kartım yanınca ekran kartı takılcak diye monitörü götürmüştüm hala aklıma gelince gülerim :)

Beğendim (22) - Beğenmedim (1)

Oct 18, 2013 06:01 PM - Komik - yazan: murat (erkek)

itiraf ediyorum; ben kaç kez bir itirafta bulunmak istediysemde beceremedim. Yoksa benim itiraf edecek birşeyim mi yok bilemedim şimdi..La ezikmiyim ben yoksa

Beğendim (10) - Beğenmedim (4)

Oct 13, 2013 01:19 PM - Diğer - yazan: giderli (erkek)

itiraf ediyorum; artık youtubedaki videolardan çok alttaki yorumlar daha çok eğlendiriyor beni.(siyasi olanlar hariç)En son Neslihan'ın hiç sevmedim şarkısının altındaki bir yorum ''Allah cezani versin lan tipsiz butun sarkilar seni bana hatirlatiyor'' gibi.. :) Tüm tipsizlere gelsin.:)

Beğendim (12) - Beğenmedim (1)

Oct 13, 2013 01:17 PM - Komik - yazan: selocan (erkek)

itiraf ediyorum; ben eşimi canımdan ömrümden herşeyden herkesten kendimden anamdan babamdan çok seviyorum !!! iyiki benimsin gözleri cennetim iyiki varsın iyiki hergün senin gözlerine bakmayı Allah bana nasip ediyo.kafayı yicem Allahım sana şükürler olsun bana böyle bir sevgi verdiğin için....

Beğendim (22) - Beğenmedim (6)

Oct 13, 2013 01:16 PM - Özel - yazan: bitik (erkek)

İtiraf Ediyorum; Süper markete girip bir şey almadan çıkınca ben bile kendimi bir şey çalmış gibi hissediyorum

Beğendim (35) - Beğenmedim (2)

Oct 7, 2013 12:26 AM - Komik - yazan: murat (erkek)

İtiraf ediyorum;üniversiteye gittiğini düşünüp hoşlandığım çocuğun benden iki yaş küçük olduğunu öğrendim.Kendimi bazen sübyancı gibi hissetsem de çocuğu hala kesiyorum :(

Beğendim (19) - Beğenmedim (1)

Oct 6, 2013 01:13 AM - Duygusal - yazan: cnmbnm (bayan)

itiraf ediyorum ; resime o kadar kabiliyetim yok ki stajyerlik yaptığım özel ana okulunda öğrencimin eline çizdiğim gülen yüz yüzünden veliden şikayet gelecek diye korktuğum zamanlar var:)

Beğendim (9) - Beğenmedim (0)

Sep 28, 2013 01:27 AM - Diğer - yazan: birdeliaşık (bayan)

İtiraf ediyorum; Bizim patronun adını Damat Memet Paşa ya ben çıkardım diyerek itiraf yazan ve bunu iş yerinin bilgisyarından yapan salak benim :D

Beğendim (13) - Beğenmedim (0)

Sep 25, 2013 11:11 AM - Kariyer - yazan: Dambılımsı (bayan)

İtiraf Ediyorum ; Uyumak daha güzel diye bi sevgilimden ayrıldığım doğrudur :)

Beğendim (15) - Beğenmedim (1)

Sep 23, 2013 12:53 PM - Aşk - yazan: murat (erkek)

İtiraf Ediyorum : Aslında tanrıya inanmıyorum galiba, din ve siyaset olaylarında arada kaldım. Ateist im galiba ben ama çevreme bunu söyleyemem :(

Beğendim (17) - Beğenmedim (28)

Sep 22, 2013 12:25 AM - Özel - yazan: yanlızman (erkek)

KULLANICI GİRİŞİ
Kullanıcı Adı Şifre  Beni Hatırla