İtiraf edeceklerim var


Rumuz :
Kategoriler :
Cinsiyet? :

Sırala: Tüm Zamanlar | Bugün | Bu Hafta | Bu Ay | Bu Yıl

İtiraf ediyorum bir bucuk senedir baska biriyleyim ama eski sevgilimi hala unutadım aklımdan bi türlü cıkmıyor tesadüfen karsılastıgımızda bile elim ayagım birbirine dolanıyor onunda beni hala unutamadıgına eminim napıcam bilmiyorum suan birlikte oldugum kisiyi seviyorum ama ask yok cok caresizim

Beğendim (8) - Beğenmedim (5)

Aug 24, 2013 10:12 PM - Aşk - yazan: cancon (bayan)

Itiraf ediyorum;birazdan içeceğim sigarayı kendini benimle kıyaslayan yarım metre ötemde dedikodumu yapan bana adeta savaş açan müstakbel eltimin şerefine yakıyorum ve canım eltim canımı çok sıkarsan seni kenarda köşede kıstırıp Allah canımı alsın kıtır kıtır doğramakla tehdit bile edebilirim

Beğendim (11) - Beğenmedim (1)

Aug 24, 2013 10:11 PM - Nefret - yazan: birdeliaşık (bayan)

İtiraf ediyorum 30 bin lira borcum var kredi kartlarım falan patlamış durumda
Ayrıca benden altınlarımı alan eski eşimden nefret ediyorum bana bir zarar verir diye de korkmuyor değilim

Beğendim (7) - Beğenmedim (0)

Aug 24, 2013 10:11 PM - Nefret - yazan: İmge (bayan)

İtiraf ediyorum , kocamın başka kadınlarla beraber olması beni tahrik ediyor ve ben ona bu hislerimi söyleyemiyorum. Bir kadınla sevişmek istiyorum fena taktım kafama kadını beğenirsem teklif edicim ama daha hoşuma giden birini ulaşmadım . Pornalar çok güzel yaaaa nerde bu hatunlar

Beğendim (38) - Beğenmedim (15)

Aug 24, 2013 10:10 PM - Özel - yazan: Siena (bayan)

İtiraf ediyorum, görümcemle her konuşmamda onun ne kadar çirkin ve işe yaramaz olduğunu söylemek istiyorum. Kadın tam bir baş belası o tuhaf kızını da alıp bana gelecek diye ödüm kopuyor kendi kendime uyuz olup kaşınıyorum.

Beğendim (9) - Beğenmedim (0)

Aug 24, 2013 10:09 PM - Nefret - yazan: Sienna (bayan)

itiraf ediyorum bir çok şeyi içime atıyorum karşımdakiler kırılmasınlar diye. sonra annemle bunları tartışıyorum kavga ediyoruz ve ben çok üzülüyorum pişman oluyorum neden onu üzdüm diye. başkaları yüzünden. o benim dünyam ama onu üzüyorum bazen itiraf ediyorum ben onsuz yaşamaktan bile korkuyorum

Beğendim (19) - Beğenmedim (2)

Aug 20, 2013 12:09 PM - Aile - yazan: bella (bayan)

itiraf ediyorum kuzenimin eşinin bakışlarından son derece rahatsız oldugum anlarım oluyor. ve yanlış anlayacaklar diye onlara giderken asla askılı giymiyorum yada biraz dekolte bile giymiyorum.

Beğendim (6) - Beğenmedim (5)

Aug 20, 2013 12:03 PM - Diğer - yazan: bella (bayan)

itiraf ediyorum kafede çok tutmasın diye kendim çay içerken, kuzenimin kocaman bardak aromalı kremalı kahve içip bana ödettikten sonra ona değil çay günahımı bile vermiyorum vermem!!!

Beğendim (10) - Beğenmedim (1)

Aug 20, 2013 11:55 AM - Nefret - yazan: bella (bayan)

İtiraf Ediyorum; ayakkabılarımı bağlarken beni beklemeyen insanlara uyuz oluyorum

Beğendim (9) - Beğenmedim (0)

Aug 20, 2013 11:53 AM - Arkadaşlık - yazan: murat (erkek)

itiraf ediyorum 6 yıllık çok sevdiğim bir ilişkim varken bir gece ansızın evlenme planları yaparken bir telefon ile beni terk edip gitti.. ve ben tam 1 sene kendime gelemedim. neden gitti hiç açıklama yapmadı bana. itiraf ediyorum aynı acıyı yaşamasını diliyorum

Beğendim (21) - Beğenmedim (3)

Aug 20, 2013 11:52 AM - Aşk - yazan: bella (bayan)

KULLANICI GİRİŞİ
Kullanıcı Adı Şifre  Beni Hatırla