İtiraf edeceklerim var


Rumuz :
Kategoriler :
Cinsiyet? :

Sırala: Tüm Zamanlar | Bugün | Bu Hafta | Bu Ay | Bu Yıl

İtiraf Ediyorum; Pişman olduğum çok fazla şey var. Pişmanlıklarımı dile getiremiyorum, yazıya dökemiyorum. Yaptıklarımdan dolayı ahiret zamanında nasıl hesap vereceğimi düşünüp kendimi kahrediyorum. Çok tövbe ettim. Allah beni affeder mi bilmiyorum. Ben kendimi hiç bir zaman affetmeyeceğim.

Beğendim (24) - Beğenmedim (3)

Sep 9, 2013 08:46 PM - Pişmanlık - yazan: peluş (bayan)

itiraf ediyorum; cocukken unluler gibi bizide bizide bir yerlerden kamerayla cekip televizyonda oldugumuzu sanirdim.Bazen izliyorlar diye ustumu basimi duzeltirdim.:))) Tabi bu dusunce uzun surmedi cocukluk iste...

Beğendim (8) - Beğenmedim (3)

Sep 9, 2013 08:39 PM - Çocukluk - yazan: ofkeli (bayan)

İtiraf Ediyorum; Karımın ilgisizliği sonucu, bende psikojenik impotans (psikolojik nedenlere bağlı iktidarsızlık) gelişti. Çare bulmaya uğraşmayacağım, nasıl olsa karımdan fayda yok. Sakin sakin yaşar giderim.

Beğendim (9) - Beğenmedim (1)

Sep 9, 2013 08:38 PM - Sağlık - yazan: zaptırı (erkek)

itiraf ediyorum;face bookta surekli olur olmaz resimleri yukleyip yazi yazanlardan(kahve resmi cekip kocamla kahve keyfi,yemek yapip simdi yemek yapiyorum) ,vs vs abuk subuk her dakka bisey yollayanlardan nefret ediyorum. not.yakinda wc deyken resmini cekip onuda yollar bunlar .

Beğendim (21) - Beğenmedim (4)

Sep 9, 2013 08:34 PM - Nefret - yazan: ofkeli (bayan)

itiraf ediyorum kaynanamdan ve iki kizindan nefret ediyorum.eltimi kayirmalarindan ve ayrimcilik yapmalarindan neffffffrettttttttt ediyorum.

Beğendim (8) - Beğenmedim (1)

Sep 9, 2013 08:33 PM - Nefret - yazan: ofkeli (bayan)

İtiraf Ediyorum; 21 yaşında kız kardeşimle şakalaşırken tahrik oldum ve olmadık yerlerine dokunmaya başladım. Onun tepkisiz kalışı bana cesaret vermişti ve sonrasında film koptu.. Olanlar oldu. Bu olay 7-8 defa yaşandı. Askerden gelince bir daha olmadı. Şimdi her 2 mizde evliyiz. Çok pişmanım :(

Beğendim (13) - Beğenmedim (72)

Sep 5, 2013 12:48 PM - Pişmanlık - yazan: tuncsel (erkek)

İtiraf ediyorum trende saçları jöleli fosfor yeşili t-shirtlüü çocuğa aşık oldumm :( oda bana bakmıştı aslındaa ama benim inceğim yer daha erken olunca inmek zorunda kaldım ve o yola devam ettti :/ lütfeen benii buullllll

Beğendim (15) - Beğenmedim (0)

Sep 4, 2013 01:22 AM - Aşk - yazan: Mağdur yolcu : (bayan)

İtiraf Ediyorum; Facebook'ta görüldü yazısı çıkmasın diye okumadığım mesajlarım var :D

Beğendim (24) - Beğenmedim (1)

Sep 4, 2013 01:22 AM - Komik - yazan: murat (erkek)

İtiraf ediyorum; 11 yıldır aynı kişiye aşığım anaokulunda başladı. Salağım ben ama napcan elde değil

Beğendim (7) - Beğenmedim (1)

Sep 4, 2013 01:19 AM - Aşk - yazan: JustKeepCalm (bayan)

İtiraf ediyorum; yazliga gittiğimizde sarışın yeşil gözlü justim biebera andiran bir çocuğa aşık oldum her gittiğimizde onu görüyorum bana yakın ama beni sevdiğini düşünüyorum ben onu çok seviyorum insallah beni seviodur ona itiraf etmeye korkuyorum ya benden nefret ederse ama artık dayanamıorum

Beğendim (4) - Beğenmedim (3)

Sep 4, 2013 12:02 AM - Aşk - yazan: asises (bayan)

KULLANICI GİRİŞİ
Kullanıcı Adı Şifre  Beni Hatırla