İtiraf edeceklerim var


Rumuz :
Kategoriler :
Cinsiyet? :

Sırala: Tüm Zamanlar | Bugün | Bu Hafta | Bu Ay | Bu Yıl

İtiraf Ediyorum; Sırf lenslerimi çıkarmaya üşendiğim için deniz gözlüğüyle banyo yapıyorum :)

Beğendim (149) - Beğenmedim (13)

Aug 9, 2011 12:15 AM - Komik - yazan: Sedef (bayan)

İtiraf Ediyorum; Herkes oruç tuttuğu için şu an açlıktan ölürken ben kucağımda bir paket çekirdekle onları izliyorum

Beğendim (37) - Beğenmedim (143)

Aug 9, 2011 12:09 AM - Pişmanlık - yazan: asikuzu (bayan)

itiraf ediyorum; ben annemin amcasının torununa aşığım ama kuzen gibiyiz her memlekete gittiğimde beraber vakit geçiririz bir kuzenimle beraber üçümüz dedemde kalırız ama ben ona açılamıyorum istediğim cevabı alamamaktan korkuyorum çünkü her memlekete gittiğimizde ailesiyle dedeme gelirler ben bir daha onun yüzüne nasıl bakarım ne yapacağımı bilmiyorum?

Beğendim (21) - Beğenmedim (6)

Aug 4, 2011 11:24 PM - Aşk - yazan: bedircan (erkek)

Bazen kendimi daha bir anne hissediyorum.Daha şefkatli ,daha özverili ve daha sakin .İşte böyle zamanlarda içim huzur doluyor ve kuzuma kızmada bir günü geçirdiğim için çok mutlu oluyorum.Tabi annem olmasa halim ne olur diye düşünemiyorum bile hatta oğlum küçükken onunla yalnız kalmaktan korkuyordum

Beğendim (5) - Beğenmedim (9)

Aug 2, 2011 05:22 PM - Aile - yazan: bir anne (bayan)

İtiraf ediyoruz patron iş yerinden ayrılır ayrılmaz bütün kızlar halının üzerine yatıp rahat 4,5 saat güzel bir uyku çekiyoruz patronun tek amacı bizi bu şekilde yakalamak ama bir türlü yakalyamdı uyuduğumuz yetmezmiş gibi birde rüya görüyoruz htta bu yüzden işten kovulduk :D:D mağduruz

Beğendim (106) - Beğenmedim (26)

Jul 29, 2011 07:07 PM - Komik - yazan: ÜLKÜ (bayan)

İtiraf ediyorum ; onu çok ama çok seviyorum . Tam benim kafa dengim ama onun okumasını istiyorum ve birgün bu konu yüzünden ayrılırsak çok üzülürüm.

Beğendim (11) - Beğenmedim (15)

Jul 29, 2011 12:16 PM - Aşk - yazan: bjksena (bayan)

Her zaman canım, aşkım diyen kocacığım Ramazan geleli beri,orucu bozulmasın diye bana 'kanka' diyor ya :(

Beğendim (251) - Beğenmedim (33)

Jul 22, 2011 12:25 PM - Komik - yazan: Esma (bayan)

İtiraf Ediyorum ; ben kuzenime aşığım. 17 yaşındayım onu çok seviyorum. ismi enes oda 18 yaşında. yurt dışında yaşıyorlar.. her gelişi ayrı mutluluk ve aynı zamanda hayal kırıklığı oluyor. beraber büyüdük.onu çok seviyorum. allahım bana onu nasip etsin :))
ONUN İÇİN ÖLÜRÜM ONUNSA HiÇ BİŞEYDEN HABERİ YOK KAHRETSiN :))

Beğendim (10) - Beğenmedim (43)

Jul 22, 2011 12:09 PM - Aşk - yazan: Küçük melek (bayan)

itiraf ediyorum; bağırsağımda o minik kurtlardan olduğunu bildiğim halde doktora gitmedim çünkü 45 kilo kalmaya devam etmek istiyordum .

Beğendim (21) - Beğenmedim (59)

Jul 16, 2011 02:07 PM - Komik - yazan: mervecikk (bayan)

İtiraf ediyorum. Tiksindiğimden dolayı 1 yıldır hiç bi kızdan hoşlanmıyorum. Çok kaşar tanıdım yapamıyorum artık.

Beğendim (44) - Beğenmedim (21)

Jul 11, 2011 05:29 PM - Aşk - yazan: unknown artist (erkek)

KULLANICI GİRİŞİ
Kullanıcı Adı Şifre  Beni Hatırla