İtiraf edeceklerim var


Rumuz :
Kategoriler :
Cinsiyet? :

Sırala: Tüm Zamanlar | Bugün | Bu Hafta | Bu Ay | Bu Yıl

İtiraf Ediyorum; müzik dinlerken kendimi klip çekiyormuş gibi hissedip garip garip hareketler yapıyorum. Hangimiz yapmıyor ki :))

Beğendim (5) - Beğenmedim (2)

Mar 5, 2016 11:03 PM - Müzik - yazan: Cnmbnm  (bayan)

İtiraf Ediyorum; ilk regl olduğum zaman hamile olup çocuğumu düşürdüm sanıp ağlamıştım ..

Beğendim (13) - Beğenmedim (2)

Mar 5, 2016 11:03 PM - Özel - yazan: kyblnkiz (bayan)

İtiraf Ediyorum; çocukken buzdolabındaki yumurtalardan birinin üstüne oturursam civciv çıkar sanıyordum

Beğendim (13) - Beğenmedim (2)

Mar 5, 2016 11:02 PM - Çocukluk - yazan: kyblnkiz (bayan)

İtiraf Ediyorum; 3 haftadır ciğerim sızlıyor son 8 aydır evimizden çıkan 2 cenaze acı üstüne acı yaşıyorum atlatamıyorum yanlız kalınca önce ciğerim sızlıyor sonra gözlerimden yaş geliyor gece gündüz çalışıyorum ama anlaması gereken kişi anlamıyor :( kafayı yemek üzereyim ALLAH KİMSEYİ BU DURUMA DÜŞÜRMESİN

Beğendim (5) - Beğenmedim (2)

Mar 5, 2016 11:01 PM - Aile - yazan: freegorele (erkek)

İtiraf ediyorum; neredeyse 30 oldum,ya benim beğendiğim beni beğenmiyor ya da beni beğeneni ben beğenmiyorum İsmail YK şarkısını bana ithafen yazdı galiba :( Oysaki ben evlenmek ve anne olmak istiyorum,kısmetsizim kısmetsiz :(

Beğendim (13) - Beğenmedim (3)

Mar 5, 2016 10:59 PM - Aşk - yazan: evlenemeyeceğim ben  (bayan)

İtiraf Ediyorum; Küçükken başkalarına küfür edip mahalleye kadar kendimi kovalattıktan sonra mahalleye çektiğim çocukları mahalledekilerle birlikte dövüyorduk :D pişman değilim, hayatta bazen ciplik yapacaksın ki hayatına hareket katsın ;)

Beğendim (1) - Beğenmedim (2)

Mar 5, 2016 10:59 PM - Çocukluk - yazan: Cip (erkek)

itiraf ediyorum; evli 1 çocuk annesiyim 45 yasindayim yillardir tanidigim benden 15 yas küçük normal erkek arkadasım, kendisi benim ayaklarımı çok begendigini ve ayak fetiş oldugunu itiraf etmisti bunun için benden gıydiğim 1 çift çorap istemişti onu kırmadan çoraplarımı verdim kocamdan ö.dilerim.

Beğendim (40) - Beğenmedim (4)

Mar 5, 2016 10:51 PM - Özel - yazan: sule (bayan)

İtiraf ediyorum; Adliye emeklisiyim 51 yaşındayım. 28 yaşında birinden hoşlanıyorum.

Beğendim (4) - Beğenmedim (9)

Mar 5, 2016 10:45 PM - Aşk - yazan: derya65 (bayan)

İtiraf Ediyorum; hayattan ve insanlardan bıktım hep iyi niyetli oldum dolandırıldım. Şu an ekmek alacak param yok borç var ve bütün arkadaşlarımdan kazık yedim para bitince onlarda sırtımdan vurdu beceremedin diyecekler ama ben hala savasiyorum artik yoruldum ölmek istiyorum evet çünkü ben bu hayati beceremedim yalnızım

Beğendim (11) - Beğenmedim (3)

Feb 3, 2016 08:03 PM - Protesto - yazan: Lanetli  (bayan)

İtiraf ediyorum; 3 yıldır aşık olacak birini bulamadım kaderim mi başlandı acaba psikolojim bozuldu resmen halbuki biri çıksa karsıma yemin ederim önüne sereceğim hayatımı ama yok.... İşte yoğhh

Beğendim (3) - Beğenmedim (1)

Feb 3, 2016 08:01 PM - Aşk - yazan: Yav he he  (erkek)

KULLANICI GİRİŞİ
Kullanıcı Adı Şifre  Beni Hatırla