İtiraf edeceklerim var


Rumuz :
Kategoriler :
Cinsiyet? :

Kategori: Aile

Sırala: Tüm Zamanlar | Bugün | Bu Hafta | Bu Ay | Bu Yıl

itiraf ediyorum; hani bişeyin alınmasını istersin de annen olmaz der ve hemen ardından baban tamam der ya işte o anda anneme attığım bakışların tarifi yok beee :):):)

Beğendim (27) - Beğenmedim (4)

Feb 3, 2013 12:37 AM - Aile - yazan: Bozkırın_delisi (erkek)

İtiraf ediyorum; Anneanneciğim seni çok seviyorum ama beni delirtiyorsun ben daha 17 yaşındayım iyiliğimi düşündüğünü biliyorum ama beni köydeki komşu çocuğu Fatih'le baş göz etmeye çalışmana dayanamıyorum !

Beğendim (38) - Beğenmedim (4)

Nov 16, 2012 07:52 PM - Aile - yazan: Pollyanna (bayan)

İtiraf Ediyorum Ben anneme bulaşık çıkmasın diye suyu şişeden içiyorum, o bana insan ol diyor. İyilikte yaramıyor valla :)

Beğendim (82) - Beğenmedim (4)

Oct 18, 2012 11:17 AM - Aile - yazan: HkmTUnsL (erkek)

İtiraf ediyorum annemden bir kere dayak yedim hemde oklavayla. Uzun süre düzgün oturamamistim :)

Beğendim (26) - Beğenmedim (3)

Oct 18, 2012 11:10 AM - Aile - yazan: -xxx- (bayan)

İtiraf ediyorum Düğün davetiyesini mail olarak gönderen arkadaşıma düğün günü çeyrek altın fotografı gönderdim :) Pişman Deqilim

Beğendim (60) - Beğenmedim (10)

Oct 9, 2012 04:51 PM - Aile - yazan: Bozkırın_delisi (erkek)

İtiraf ediyorum; Sigarayı bırakmaya çalışıyorum.Demin bir tane yaktım pişman değilim.Bir tane daha yakasım var ama yakmayacağım.Ailemi seviyorum ama bu güne kadar bana martaval anlatmışlar "Biz kocaman mutlu bir aileyiiiiz =)" diyerek.Şimdi gelde yakma sigarayı usta öyle değilmi?

Beğendim (17) - Beğenmedim (4)

Sep 17, 2012 11:36 PM - Aile - yazan: Derin (bayan)

İtiraf ediyorum ; babam kumandanın pili bittiğininde beni pil almak için gönderdiğinde eski pilleri ısırarak tekrar kumandaya yerleştiriyordum o 1 hafta gidiyo babamda o zamana kadar yenisini alıyodu (market uzaak !)

Beğendim (39) - Beğenmedim (5)

Sep 2, 2012 03:45 PM - Aile - yazan: üşengeç (bayan)

itiraf ediyorum; babamı çok sevsemde bana hala karışmasına bana aşşalığıyım kızmasına bana evli olduğum halde çocuk gibi kızmasına ama ençok annemin kalp nakli sırasında cimrilik yapıpta ucuz nakil cihazı kullanıldığını öğrenince ondan çok nefret ediyorum ama babam bir gün gelirde görüşürüz elbette

Beğendim (8) - Beğenmedim (7)

Jun 20, 2012 10:29 PM - Aile - yazan: yalan dünya (erkek)

İtiraf ediyorum,3 yil once sevdigimi sanip evlendigim yabanci karimi tanidikca sevgimin yerini nefret aldi. Simdi hersey kizim icin ama nereye kadar dayanabilirim bilmiyorum. Oyle bir gecer zaman ki deki karolinin ruh ikizi gibi biriyle hayatimi mahfettim.

Beğendim (53) - Beğenmedim (5)

Feb 20, 2012 07:45 PM - Aile - yazan: uzak (erkek)

Çoçukken iki ablamın oyun sırasında kendilerine Barbie be Cindy ismini takması benim ise isim bulamayıp kendime Hindi adını vermem kötü hala yüzüme vuruluyor :(

Beğendim (74) - Beğenmedim (6)

Feb 8, 2012 10:26 PM - Aile - yazan: RUJ (bayan)

KULLANICI GİRİŞİ
Kullanıcı Adı Şifre  Beni Hatırla