İtiraf edeceklerim var


Rumuz :
Kategoriler :
Cinsiyet? :

Kategori: Pişmanlık

Sırala: Tüm Zamanlar | Bugün | Bu Hafta | Bu Ay | Bu Yıl

İtiraf ediyorum, Zamanında kıymetini asla bilemediğim sevgilimi trafik kazasında kaybettim, şimdi başka biri ile evliyim ve en büyük pişmanlığı şimdiki zamanda yaşıyorum

Beğendim (10) - Beğenmedim (0)

Apr 3, 2014 02:12 PM - Pişmanlık - yazan: PhoenixBird (erkek)

itiraf ediyorum;evlendiğim için öyle pişmanımki,anlatamam..kavga falan etmiyoruz,başka biride yok ama ben artık ben değilim sanki..yada benden bir şey kalmadı gibi hissediyorum..sanki başka birinin hayatını yaşıyorum üzerime oturmayan,uymayan..ayrılık geçiyor aklımdan kıyamıyorum da..

Beğendim (21) - Beğenmedim (8)

Oct 25, 2013 08:13 PM - Pişmanlık - yazan: slcn (erkek)

İtiraf Ediyorum; 33 yaşında iken 2. bebeğime hamile olduğumu öğrendiğimde çok ağladım, çok üzüldüm. Bebeğimi aldırdım. Aradan 5 yıl geçti. Tekrar hamile kalmak istiyorum. 1 yıldır olmuyor. Çok üzülüyorum. Keşke o bebeğimi aldırmasaydım. Kendime kızıyorum. Sanırım Allah beni cezalandırıyor. Hakettim ben bu cezayı

Beğendim (14) - Beğenmedim (13)

Oct 21, 2013 01:07 AM - Pişmanlık - yazan: peluş (bayan)

İtiraf Ediyorum; Pişman olduğum çok fazla şey var. Pişmanlıklarımı dile getiremiyorum, yazıya dökemiyorum. Yaptıklarımdan dolayı ahiret zamanında nasıl hesap vereceğimi düşünüp kendimi kahrediyorum. Çok tövbe ettim. Allah beni affeder mi bilmiyorum. Ben kendimi hiç bir zaman affetmeyeceğim.

Beğendim (25) - Beğenmedim (3)

Sep 9, 2013 08:46 PM - Pişmanlık - yazan: peluş (bayan)

İtiraf Ediyorum; 21 yaşında kız kardeşimle şakalaşırken tahrik oldum ve olmadık yerlerine dokunmaya başladım. Onun tepkisiz kalışı bana cesaret vermişti ve sonrasında film koptu.. Olanlar oldu. Bu olay 7-8 defa yaşandı. Askerden gelince bir daha olmadı. Şimdi her 2 mizde evliyiz. Çok pişmanım :(

Beğendim (23) - Beğenmedim (77)

Sep 5, 2013 12:48 PM - Pişmanlık - yazan: tuncsel (erkek)

İtiraf Ediyorum; hayatta 3 kuruluşluk adamlara (buna eşim de dahil) hep 5 kuruş değer vermişim. Bu yanlışımı yas 35 olunca anladım ama iş işten geçti. Çok kazık yedim çoook...

Beğendim (16) - Beğenmedim (6)

Jul 15, 2013 07:50 PM - Pişmanlık - yazan: etkurtul (erkek)

İtiraf ediyorum, çok sevdiğim kişi beni terketti arkadaş kalalım dedi tamam dedim şimdi öle selamlık konuşuyoruz pişmanım ...

Beğendim (9) - Beğenmedim (3)

Jun 5, 2013 11:42 AM - Pişmanlık - yazan: itirafçıyım (bayan)

İtiraf Ediyorum; Birini takip ettim, aslında hoşlandığım bi çocukdu. Evine kadar gidemedim çünkü yolu kaybettim. Eve gelince Faceden sadece ismiyle aramaya başladım çünkü soyadını bilmiyodum. Buldum ama profil fotoğrafında bi kızla el eleydi şimdi facede aradığıma çok pişmanııım :D

Beğendim (30) - Beğenmedim (2)

Mar 2, 2013 03:17 PM - Pişmanlık - yazan: :D :D  (bayan)

itiraf ediyorum sevgilimi tam 15 kez aldattım ve ruhu duymadı ama hala bana ben senin bi bakışından ne yaptığını anlarım diyebiliyor. Gel gör ki köpek gibi pişmanım

Beğendim (34) - Beğenmedim (26)

Jan 9, 2013 01:18 AM - Pişmanlık - yazan: binpişman (bayan)

İtiraf ediyorum ! Dayıcım , vitrininde ki kutu viskilerin götlerini delip içen benim.
Sevgilerle biricik yiğenin.

Beğendim (34) - Beğenmedim (10)

Dec 7, 2012 01:22 PM - Pişmanlık - yazan: Angarabebesiyim (erkek)

KULLANICI GİRİŞİ
Kullanıcı Adı Şifre  Beni Hatırla