İtiraf edeceklerim var


Rumuz :
Kategoriler :
Cinsiyet? :

Kategori: Pişmanlık

Sırala: Tüm Zamanlar | Bugün | Bu Hafta | Bu Ay | Bu Yıl

İtiraf ediyorum; Eski erkek arkadaşımla gereğinden fazla yakınlaştım. Bundan dolayı şu an çok pişmanlık duyuyorum

Beğendim (24) - Beğenmedim (14)

Nov 25, 2012 12:30 AM - Pişmanlık - yazan: Sll (bayan)

İtiraf Ediyorum; teyzemin evinde kına gecesi olmuştu hepimiz mumları aldık gelinin etrafında şarkı söylerken halıya mum damladı benim mumdan ben sus pus sesimi çıkarmadım halı yandı la :/

Beğendim (30) - Beğenmedim (5)

Aug 24, 2012 01:37 AM - Pişmanlık - yazan: Anonymous (bayan)

İtiraf ediyorum ki;sevdiğim çocuk sinirimi bozduğu için hiç sevmediğim ve tanımadığım bir çocukla çıktım ama ilk günden aşkım dediği için sonraki gün çocuğu terkettim.Sonra öğrendim ki çocuğunda zaten başka bir sevgilisi varmış.Son anda kandırılmaktan kurtulmuştum.Onunla çıktığım için pişmanım!

Beğendim (13) - Beğenmedim (14)

Jul 27, 2012 01:16 AM - Pişmanlık - yazan: Almira (bayan)

itiraf ediyorum bugun hayatımın en ıgrenc gunu cunku ailemin ıstedıgı okulu tutturamadım dunden berı aglıyorum keske daha cok calıssaydım sankı dısardakı ınsanların bıle yuzune bakamıcakmısım gıbı gelıyor hersey ıcın cok uzgunum ama nafile ... :(

Beğendim (6) - Beğenmedim (12)

Jul 15, 2012 10:59 PM - Pişmanlık - yazan: noktalivirgul (bayan)

itiraf ediyorum: bana evlenme sözü verip beni aldatan ve tanıdığım evli bir adama kaçan eski sevgilimin doğacak çoçuğunun sakat doğması için her gün her cuma ve her kandilde beddua ettim.ve bedduam tuttu.çocuğu sakat doğacak ama ben pişman değilim.çünkü canımı çok yaktı.

Beğendim (14) - Beğenmedim (89)

Jul 9, 2012 07:54 PM - Pişmanlık - yazan: kazuya1981 (erkek)

itiraf ediyorum hergün mağazalara girip giyim kuşam almama rağmen gardrobumun önünde durduğumda giyecek hiçbirşeyim yokmuş gibi geliyor,alışveriş tutkum yüzünde hiç para biriktiramiyorum, eşim bu durumdan çok sıkıldı, tartışmalarımızda hep bu yüzden, bunun bi hastalık olduğunu düşünüyor.

Beğendim (16) - Beğenmedim (7)

Apr 13, 2012 02:14 PM - Pişmanlık - yazan: alışverişci (bayan)

Ben çevremdeki bütün insanlara inanabilir , sevebilirim ! Fakat bugün'e kadar farkına varmadığım yada umursamadığım birşey var ki ! Itiraf ediyorum . Ben en çok kendimi kandırmışım .

Beğendim (13) - Beğenmedim (8)

Apr 1, 2012 04:49 AM - Pişmanlık - yazan: bLackEd (erkek)

canım o kadar yanıyo ki neresinden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum.EŞİME ÇOK KÖTÜ DAVRANIYORUM ONU HEP ÜZÜYORUM

Beğendim (13) - Beğenmedim (23)

Feb 20, 2012 07:45 PM - Pişmanlık - yazan: çaresiz (bayan)

Sevdiğim adamı umursamadım, 2. plana attım ama bana umut ışığı vermediği için yaptım ve şimdi kaybettim. o yolunu çizdi, eşi 2. çocuğuna hamile ama yinede çok seviyorum, o başkaydı benim için, lütfen bana kızmayın ikimizde evliyiz ama mutsuzduk.. sevgimi gösteremedim çok pişmanım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Beğendim (28) - Beğenmedim (18)

Feb 7, 2012 11:41 PM - Pişmanlık - yazan: baldudaklım (bayan)

İtiraf Ediyorum; 5. sinifa giderken mahallenin bakkali uyuyosa iceri girer cikolata calardik .pismanim yazik adama :/

Beğendim (45) - Beğenmedim (4)

Jan 10, 2012 11:46 AM - Pişmanlık - yazan: pismo (erkek)

KULLANICI GİRİŞİ
Kullanıcı Adı Şifre  Beni Hatırla