İtiraf edeceklerim var


Rumuz :
Kategoriler :
Cinsiyet? :

Kategori: Özel

Sırala: Tüm Zamanlar | Bugün | Bu Hafta | Bu Ay | Bu Yıl

İtiraf Ediyorum : Aslında tanrıya inanmıyorum galiba, din ve siyaset olaylarında arada kaldım. Ateist im galiba ben ama çevreme bunu söyleyemem :(

Beğendim (17) - Beğenmedim (28)

Sep 22, 2013 12:25 AM - Özel - yazan: yanlızman (erkek)

İtiraf Ediyorum; bazen işi gücü,bütün uğraşları ve bütün dünyayı bir kenara bırakıp ıssız bir adaya sığınmak istiyor insan...ötesi berisi bir uçak bileti

Beğendim (13) - Beğenmedim (5)

Sep 19, 2013 11:18 AM - Özel - yazan: iskender1929 (erkek)

İtiraf ediyorum , kocamın başka kadınlarla beraber olması beni tahrik ediyor ve ben ona bu hislerimi söyleyemiyorum. Bir kadınla sevişmek istiyorum fena taktım kafama kadını beğenirsem teklif edicim ama daha hoşuma giden birini ulaşmadım . Pornalar çok güzel yaaaa nerde bu hatunlar

Beğendim (51) - Beğenmedim (18)

Aug 24, 2013 10:10 PM - Özel - yazan: Siena (bayan)

İtiraf Ediyorum; Toplumsal kimliğim ile cinsel kimliğim arasındaki uyumsuzluğa tahammül edemiyorum artık.Bunu uzun süre kabullenmek istemedim.Ama artık kendime gay olduğumu, toplumada hetero olmadığımı itiraf ediyorum.Bunu ben seçmedim ama ben bir gayim.Herkes gibi normal bir yaşam sürmek isterdim.

Beğendim (21) - Beğenmedim (8)

Aug 15, 2013 03:06 PM - Özel - yazan: asi_lord (erkek)

İtiraf ediyorum show sitesinde çalışıyorum kamerada show yapıp para kazanıyorum,19 yasındayım ve bazen kendimden iğreniyorum .. Benliğimi kaybettim,duygularımı .. Ara ara da escortluk yapıyorum.. Bazen uçurumun eşiğine gelmiş gibi hayatımın bittiğine inanıyorum.Hayatım ne zaman düzelecek bilmiyorum

Beğendim (21) - Beğenmedim (12)

Aug 15, 2013 02:58 PM - Özel - yazan: masalperisi (bayan)

İtiraf etmeliyimki hergun ayna karsısına geçip göğüslerime bakıyorum. Yataga gırdıgımde onlara bakıp ellemeden uyuyamıyorum. Hayır delimiyim neyim bi anlasam. Sevgilisizlikten oluyor hep bunlar ben anladım..

Beğendim (54) - Beğenmedim (15)

Jul 15, 2013 10:02 PM - Özel - yazan: besincinesilbayan (bayan)

itiraf ediyorum bilen bilir leventte babasıda ünlü bir dişçi ve televizyoncu olan bir dişçi var (fenerbahçeli) adam hastalara 10 dak. bekleyin deyip arka odada cinsel fantaziler yaşarmış insanlar orada bekler dururmuş sevgilime sen nereden biliyorsun diyince AYRILDIK! Aklım hala ne yaptıklarında!!!

Beğendim (11) - Beğenmedim (5)

Jun 26, 2013 10:14 PM - Özel - yazan: gelencay (erkek)

İtiraf ediyorum ben bir eşcinselim. Daha önce hiç hemcinsimle bir ilişkim yok fakat karşı cinsim ile var. Fakat ne bileyim işde karşıcinsten hoşlanmıyorum.

Beğendim (20) - Beğenmedim (14)

Jun 23, 2013 11:37 PM - Özel - yazan: tuhaf (bayan)

itiraf ediyorum bütün çıktıklarıma kız olmadığımı söylüyorum sırf tepkilerini merak ettiğim için.

Beğendim (41) - Beğenmedim (28)

Jan 23, 2013 06:46 PM - Özel - yazan: dostttt (bayan)

İtiraf ediyorum; Gerçekten bana böyle davrandığı için onu aldatıp 'al sana' diye intikam almak istiyorum! Ve artık bunu ciddi ciddi düşünüyorum... Durum vahim!

Beğendim (37) - Beğenmedim (12)

Oct 3, 2012 12:26 AM - Özel - yazan: nzl (bayan)

KULLANICI GİRİŞİ
Kullanıcı Adı Şifre  Beni Hatırla