İtiraf edeceklerim var


Rumuz :
Kategoriler :
Cinsiyet? :

Kategori: Aşk

Sırala: Tüm Zamanlar | Bugün | Bu Hafta | Bu Ay | Bu Yıl

İtiraf Ediyorum; Bi çocuğu çok seviyorum piçin teki ama çok seviyorum

Beğendim (5) - Beğenmedim (1)

Sep 20, 2014 09:38 PM - Aşk - yazan: Anonymous (bayan)

İtiraf ediyorum; Anahaber muhabirine aşık oldum :( Hayatının en ince ayrıntısına kadar onu tanıyorum her akşam 7de belki çıkar umuduyla bekliyorum.Her çıktığında içimden sana köpek gibi aşığım ah bilsen diye iç geçiriyorum :(

Beğendim (20) - Beğenmedim (4)

Aug 21, 2014 01:35 AM - Aşk - yazan: cnmbnm (bayan)

İtiraf ediyorum Yıllar önce konyada sen asansörden inince ben başımı eğmiştim, kalakalmıştık bana mutlaka ulaş, ilk görüşte aşk

Beğendim (1) - Beğenmedim (5)

Jul 21, 2014 01:55 AM - Aşk - yazan: konya gazisi (erkek)

İtiraf Ediyorum; ne kadar arayıp sormasam da her gün bir önceki günden daha fazla özlüyorum seni akşam güneşi :(

Beğendim (5) - Beğenmedim (5)

May 5, 2014 11:32 PM - Aşk - yazan: uk (erkek)

itiraf ediyorum; ne kadar sevmiyorum desem de hala seviyorum galiba onu.Bir hışım da bitti.Gurur yaptık ikimizde. Üstünden 1 yıl geçti artık herkes kendi hayatını yaşıyor biliyorum.Ama hala baktığımda resmine içimde bir yer acıyor.Gözlerim doluyor.Keşke bu acıyı dindirebilsem keşke çözümü bulabilsem

Beğendim (3) - Beğenmedim (5)

Apr 9, 2014 05:25 PM - Aşk - yazan: ByHd (erkek)

İtiraf Ediyorum; 2 yıldır en yakın arkadaşıma aşığım, sırf o üzülmesin diye ve onu kaybetmeyeyim diye söylemiyorum, yemin ederim artık tahammülüm kalmadı, sırf bu yüzden yanına gelemiyorum, başkaları gidince çılgınca kıskanıyorum..

Beğendim (6) - Beğenmedim (1)

Apr 3, 2014 02:15 PM - Aşk - yazan: bıyıksız (erkek)

İtiraf ediyorum ben evliyim ve o çok yakışılı. Her hafta evimize geliyor. Eşimin arkadaşı ve ben ona aşık oldum. Hemde benden 2 yaş küçük. Ama kalbim söz dinlemiyor. Tam unuttum derken çıkıp geliyor. Ve o gözleriyle aklımı başımdan alıyor. O bana abla yenge diyor ben ona içimden SEVGİLİM diyorum.

Beğendim (19) - Beğenmedim (42)

Jan 8, 2014 05:25 PM - Aşk - yazan: lovebutterfly (bayan)

Itiraf ediyorum justin bieberı görmek için evden kaçmıştım konserine gitmiştim :D

Beğendim (5) - Beğenmedim (17)

Nov 3, 2013 05:08 PM - Aşk - yazan: kaçak (bayan)

İtiraf Ediyorum ; Uyumak daha güzel diye bi sevgilimden ayrıldığım doğrudur :)

Beğendim (15) - Beğenmedim (1)

Sep 23, 2013 12:53 PM - Aşk - yazan: murat (erkek)

İtiraf Ediyorum; Şu an çıktığım çocukla sadece intikam olsun diye çıkıyorum.

Beğendim (6) - Beğenmedim (17)

Sep 13, 2013 12:09 AM - Aşk - yazan: sevenfold (bayan)

KULLANICI GİRİŞİ
Kullanıcı Adı Şifre  Beni Hatırla