İtiraf edeceklerim var


Rumuz :
Kategoriler :
Cinsiyet? :

Kategori: Diğer

Sırala: Tüm Zamanlar | Bugün | Bu Hafta | Bu Ay | Bu Yıl

İtiraf Ediyorum; büyük bir yazar olmak istiyorum. Ama kimse kitaplarıma ilgi göstermiyor. Sanırım intihar edeceğim, ama bu ne zaman olacak bilmiyorum. En yakın arkadaşlarım benimle dalga geçiyor. Kimse kitaplarımı alıp okumuyor. Aslında iyi yazdığıma eminim. Başaramıyorum. Sevgisiz bir hayat sürdürüyorum.

Beğendim (5) - Beğenmedim (4)

Apr 4, 2015 01:49 AM - Diğer - yazan: norvec (erkek)

İtiraf ediyorum içlerine girmek istemediğim bir toplum tarafından dışlanıyorum.

Beğendim (7) - Beğenmedim (2)

Dec 21, 2014 11:12 PM - Diğer - yazan: qegbcujbcfb (bayan)

itiraf ediyorum, eski sevgililerimi avea beleş dakika verdikce özelden arıyorum :D

Beğendim (17) - Beğenmedim (7)

Oct 30, 2013 05:24 PM - Diğer - yazan: :D :D  (bayan)

itiraf ediyorum; Millet sigara iki eroin kullanip kafa yaparken Ben corap kokusunu kokluyarak kafayi dagitiyorum . cok seviyorum hele hele abimin spordan sonra , corapla eve girip antep fistik kokusunu yaymasina bayiliyorum . Koklamasam o gece uyuyamam. Bagimlilik yapiyor bilginiz olsun.

Beğendim (4) - Beğenmedim (21)

Oct 25, 2013 08:11 PM - Diğer - yazan: berkamyalar (erkek)

İtiraf ediyorum; ;bazen herseyden vazgeçip ıssız bir adaya gitmek istiyorum. ...yanıma alacağım 3 şey ise Sigara Çakmak kül tablası. .:))

Beğendim (17) - Beğenmedim (4)

Oct 25, 2013 08:10 PM - Diğer - yazan: Bozkır'ın delisi (erkek)

itiraf ediyorum; ben kaç kez bir itirafta bulunmak istediysemde beceremedim. Yoksa benim itiraf edecek birşeyim mi yok bilemedim şimdi..La ezikmiyim ben yoksa

Beğendim (10) - Beğenmedim (4)

Oct 13, 2013 01:19 PM - Diğer - yazan: giderli (erkek)

itiraf ediyorum ; resime o kadar kabiliyetim yok ki stajyerlik yaptığım özel ana okulunda öğrencimin eline çizdiğim gülen yüz yüzünden veliden şikayet gelecek diye korktuğum zamanlar var:)

Beğendim (9) - Beğenmedim (0)

Sep 28, 2013 01:27 AM - Diğer - yazan: birdeliaşık (bayan)

İtiraf Ediyorum; Puding yapılan tencereyi daha dibini sıyırmadan musluğun altında su karışmış bir şekilde görünce üç gün kendime gelemiyorum

Beğendim (15) - Beğenmedim (0)

Sep 15, 2013 05:21 PM - Diğer - yazan: Sibelay (bayan)

İtiraf Ediyorum çıplaklığı çok seviyorum. Çıplak şekilde geceleri sokakda gezmek çok güzel oluyor.

Beğendim (11) - Beğenmedim (5)

Sep 4, 2013 12:01 AM - Diğer - yazan: publicflashing (erkek)

İtiraf ediyorum; kimse bana yakıştırmaz ama ben açık sitelere bakarım ama kimsenin haberi yok

Beğendim (6) - Beğenmedim (3)

Aug 29, 2013 06:22 PM - Diğer - yazan: salimx (erkek)

KULLANICI GİRİŞİ
Kullanıcı Adı Şifre  Beni Hatırla