İtiraf edeceklerim var


Rumuz :
Kategoriler :
Cinsiyet? :

Kategori: Diğer

Sırala: Tüm Zamanlar | Bugün | Bu Hafta | Bu Ay | Bu Yıl

İtiraf ediyorum rahatlayabildiğim tek yer tuvalet.

Beğendim (19) - Beğenmedim (0)

Jun 26, 2013 09:51 PM - Diğer - yazan: sıkıntıyok (erkek)

İtiraf Ediyorum; Biri bana 'naber' diye sorunca 'iyi' diyorum.Çünkü kötü desem neden diyecek ve ben anlatmaya üşenecem :)

Beğendim (41) - Beğenmedim (3)

May 23, 2013 09:11 AM - Diğer - yazan: murat (erkek)

İtiraf Ediyorum; Bazen pes oynarken kaleci ile karşı karşıya kaldığımda direk mi atsam yoksa kaleciyi şaşırsammı die düşünüyorum ve düşünene kadar kaleci açılıp topu alıyor

Beğendim (22) - Beğenmedim (1)

Mar 13, 2013 10:22 PM - Diğer - yazan: tayyip258 (erkek)

İtiraf ediyorum moda olanı değil paramın yettiğini alıyorum.

Beğendim (69) - Beğenmedim (3)

Jan 13, 2013 01:42 AM - Diğer - yazan: sıkıntı (erkek)

itiraf ediyorum cuma namazından kaçarken kendimi her an yakalanacak hırsız gibi hissediyorum

Beğendim (43) - Beğenmedim (19)

Dec 19, 2012 11:45 PM - Diğer - yazan: seyduna84 (erkek)

İtiraf Ediyorum; Yan dairenin banyo havalandırmasından gelen yoğun sucuk kokusundan sonra lavaboya ekmek banasım geldi :)

Beğendim (42) - Beğenmedim (10)

Dec 7, 2012 01:20 PM - Diğer - yazan: Ecrin (erkek)

itiraf ediyorum ; cok bencilim herseyde bir menfaat düşünüyorum atlatmaya calısıyorum ama olmuyor kendimden nefret ediyorum ve arkadaslarımın hiç birini haketmiyorum .cok utanıyorum

Beğendim (28) - Beğenmedim (4)

Dec 4, 2012 11:14 AM - Diğer - yazan: diyamanyetik (bayan)

itiraf ediyorum ; kendimi hiç beğenmiyorum çevremde beğenilen bir insan olmak istiyorum güzel ve havalı kızlardan nefret ediyorum , arkadaşlarım kendime haksızlık ettiğimi söylüyor kendimi sürekli eziyorum sürekli bunu kafaya takmaktan ders çalışamıyorum sürekli triplerdeyim bıktım bu durumdan :(

Beğendim (35) - Beğenmedim (10)

Nov 6, 2012 10:11 PM - Diğer - yazan: barakuda (bayan)

İtiraf ediyorum bazen insanlara Oksijen tüpünde oksijen varsa yangın tüpünde yangın vardır bunuda mı ben söylüyeyim diyesim geliyor

Beğendim (27) - Beğenmedim (3)

Nov 6, 2012 09:47 PM - Diğer - yazan: HkmTUnsL (erkek)

itiraf ediyorum; sms i bittiği için ev telefonundan bana mesaj atmaya çalışan sevgilim vardı bir zamanlar

Beğendim (25) - Beğenmedim (5)

Oct 27, 2012 11:00 PM - Diğer - yazan: bayan b (bayan)

KULLANICI GİRİŞİ
Kullanıcı Adı Şifre  Beni Hatırla