İtiraf edeceklerim var


Rumuz :
Kategoriler :
Cinsiyet? :

Beğenilmeyenler

Sırala: Tüm Zamanlar | Bugün | Bu Hafta | Bu Ay | Bu Yıl

İtiraf ediyorum,sevgilimle şehirler arası otobüsle yolculuk yaparken seviştik.Çok heycanlıydı, yakalanma korkusu ve zevk birleşince aldığınız haz tarifsiz.

Beğendim (209) - Beğenmedim (43)

Nov 3, 2011 05:38 PM - Aşk - yazan: cesuryurekkk (erkek)

itiraf ediyorum etrafımda birçok erkek var ama 3-4 tanesiyle çok yakınız. onlara kur yapmak,sanki sevgiliymişiz gibi davranmak hoşuma gidiyor.

Beğendim (14) - Beğenmedim (42)

Apr 22, 2013 02:01 AM - Arkadaşlık - yazan: melankoliaa (bayan)

İtiraf ediyorum ben evliyim ve o çok yakışılı. Her hafta evimize geliyor. Eşimin arkadaşı ve ben ona aşık oldum. Hemde benden 2 yaş küçük. Ama kalbim söz dinlemiyor. Tam unuttum derken çıkıp geliyor. Ve o gözleriyle aklımı başımdan alıyor. O bana abla yenge diyor ben ona içimden SEVGİLİM diyorum.

Beğendim (19) - Beğenmedim (42)

Jan 8, 2014 05:25 PM - Aşk - yazan: lovebutterfly (bayan)

İtiraf Ediyorum, Kocamı En Yakın Arkadaşı İle Aldatıyorum, Onuda Onun En Yakın arkadaşı ile aldatıyorum,Bu Zincir böyle gidiyor Malesef

Beğendim (30) - Beğenmedim (41)

Jun 5, 2013 10:47 PM - Arkadaşlık - yazan: bfilmizle (bayan)

itiraf ediyorum ; "seni seviyorum" diye atılan mesaja "havalardandır arasıra banada oluyor" cevabını verdiğim için terk edildim

Beğendim (179) - Beğenmedim (38)

May 23, 2011 10:58 PM - Komik - yazan: misesra (bayan)

itiraf ediyorum sevmek bahanesiyle seni dövüyorum. pişman mıyım değilim. olsa yine yaparım :)

Beğendim (21) - Beğenmedim (38)

Jun 7, 2011 12:15 PM - Arkadaşlık - yazan: zippo (erkek)

itiraf ediyorum; izin dönüşü bandırmaya geldiğimde kız arkadaşım aradı askere geliyorum die üzülmüş gibi yapıp keyfim yok die teli kapattıgımda aslında bandırmadaki manitamla bulaşmak üzereydim :D Pişman deilim :D:d

Beğendim (6) - Beğenmedim (37)

Nov 20, 2011 06:37 PM - Pişmanlık - yazan: AsKeR (erkek)

itiraf etmekde zorlansamda etmek istiyorum ben eşimi aldattım çünkü çok saf duygularla aşık olmuşdum çok güvendim ama bana yakışmadığını anlayınca pişman oldum hayatıma yönelince inandığım adam herşeyi ortaya çıkardı o günden bu yana hergün ölüyorum belki salak diceksiniz ama unutamıyorum :(

Beğendim (11) - Beğenmedim (36)

Sep 17, 2011 12:32 PM - Aile - yazan: üzgün (bayan)

İtiraf Ediyorum ; Nedenini bilmiyorum ama babamdan nefret ediyorum

Beğendim (12) - Beğenmedim (34)

Aug 14, 2011 12:44 PM - Aile - yazan: asikuzu (bayan)

İtiraf Ediyorum; üzülerek söylemek gerekirse ben kocamı aldatıyorum :(

Beğendim (10) - Beğenmedim (34)

Dec 1, 2014 11:14 PM - Aşk - yazan: damla (bayan)

KULLANICI GİRİŞİ
Kullanıcı Adı Şifre  Beni Hatırla