İtiraf edeceklerim var


Rumuz :
Kategoriler :
Cinsiyet? :

Erkeklerin itirafları

Sırala: Tüm Zamanlar | Bugün | Bu Hafta | Bu Ay | Bu Yıl

İtiraf Ediyorum; akademisyenlerin egolarından nefret ediyorum. öğrencileri yerme çabalarına anlam veremiyorum. Hepsinden nefret ediyorum. Okulun uzamayacağını bilsem hepsine girişirdim

Beğendim (9) - Beğenmedim (1)

Dec 22, 2013 03:56 PM - Okul - yazan: karayipli  (erkek)

itiraf ediyorum: her ne kadar arkadaşlarıma arkadaş canlısı olarak davranıyorsam da hepsinden nefret ediyorum

Beğendim (7) - Beğenmedim (1)

Dec 22, 2013 03:30 PM - Arkadaşlık - yazan: xxray (erkek)

İtiraf Ediyorum; Vatan Bilgisayar'ın güvenlik görevlisinin yanına gidip "vatan sana emanet koçum" dedim, kaçtım :)

Beğendim (47) - Beğenmedim (5)

Nov 2, 2013 04:43 PM - Komik - yazan: murat (erkek)

itiraf ediyorum;evlendiğim için öyle pişmanımki,anlatamam..kavga falan etmiyoruz,başka biride yok ama ben artık ben değilim sanki..yada benden bir şey kalmadı gibi hissediyorum..sanki başka birinin hayatını yaşıyorum üzerime oturmayan,uymayan..ayrılık geçiyor aklımdan kıyamıyorum da..

Beğendim (21) - Beğenmedim (8)

Oct 25, 2013 08:13 PM - Pişmanlık - yazan: slcn (erkek)

itiraf ediyorum; Millet sigara iki eroin kullanip kafa yaparken Ben corap kokusunu kokluyarak kafayi dagitiyorum . cok seviyorum hele hele abimin spordan sonra , corapla eve girip antep fistik kokusunu yaymasina bayiliyorum . Koklamasam o gece uyuyamam. Bagimlilik yapiyor bilginiz olsun.

Beğendim (4) - Beğenmedim (21)

Oct 25, 2013 08:11 PM - Diğer - yazan: berkamyalar (erkek)

İtiraf ediyorum; ;bazen herseyden vazgeçip ıssız bir adaya gitmek istiyorum. ...yanıma alacağım 3 şey ise Sigara Çakmak kül tablası. .:))

Beğendim (17) - Beğenmedim (4)

Oct 25, 2013 08:10 PM - Diğer - yazan: Bozkır'ın delisi (erkek)

Bugün bakkala gittim "Bana bir tane "sağ twix" verir misiniz" dedim. Bakkal bana bir tane "Twix" uzattı. Ben "Hayır sadece sağ twix istiyorum" dedim. Bakkal "Siktir git lan" dedi. Bende gittim. Mutluyum.

Beğendim (37) - Beğenmedim (4)

Oct 21, 2013 01:07 AM - Komik - yazan: oyazıyıyazantosun (erkek)

İtiraf Ediyorum : Hiç bir zaman sevgili bulamicam ve evlenemicem gibi hissediyorum :(

Beğendim (11) - Beğenmedim (2)

Oct 18, 2013 06:03 PM - Arkadaşlık - yazan: asosyal: (erkek)

İtiraf Ediyorum; İlk ekran kartım yanınca ekran kartı takılcak diye monitörü götürmüştüm hala aklıma gelince gülerim :)

Beğendim (22) - Beğenmedim (1)

Oct 18, 2013 06:01 PM - Komik - yazan: murat (erkek)

itiraf ediyorum; ben kaç kez bir itirafta bulunmak istediysemde beceremedim. Yoksa benim itiraf edecek birşeyim mi yok bilemedim şimdi..La ezikmiyim ben yoksa

Beğendim (10) - Beğenmedim (4)

Oct 13, 2013 01:19 PM - Diğer - yazan: giderli (erkek)

KULLANICI GİRİŞİ
Kullanıcı Adı Şifre  Beni Hatırla