İtiraf edeceklerim var


Rumuz :
Kategoriler :
Cinsiyet? :

Erkeklerin itirafları

Sırala: Tüm Zamanlar | Bugün | Bu Hafta | Bu Ay | Bu Yıl

itiraf ediyorum; artık youtubedaki videolardan çok alttaki yorumlar daha çok eğlendiriyor beni.(siyasi olanlar hariç)En son Neslihan'ın hiç sevmedim şarkısının altındaki bir yorum ''Allah cezani versin lan tipsiz butun sarkilar seni bana hatirlatiyor'' gibi.. :) Tüm tipsizlere gelsin.:)

Beğendim (12) - Beğenmedim (1)

Oct 13, 2013 01:17 PM - Komik - yazan: selocan (erkek)

itiraf ediyorum; ben eşimi canımdan ömrümden herşeyden herkesten kendimden anamdan babamdan çok seviyorum !!! iyiki benimsin gözleri cennetim iyiki varsın iyiki hergün senin gözlerine bakmayı Allah bana nasip ediyo.kafayı yicem Allahım sana şükürler olsun bana böyle bir sevgi verdiğin için....

Beğendim (22) - Beğenmedim (6)

Oct 13, 2013 01:16 PM - Özel - yazan: bitik (erkek)

İtiraf Ediyorum; Süper markete girip bir şey almadan çıkınca ben bile kendimi bir şey çalmış gibi hissediyorum

Beğendim (35) - Beğenmedim (2)

Oct 7, 2013 12:26 AM - Komik - yazan: murat (erkek)

İtiraf Ediyorum ; Uyumak daha güzel diye bi sevgilimden ayrıldığım doğrudur :)

Beğendim (15) - Beğenmedim (1)

Sep 23, 2013 12:53 PM - Aşk - yazan: murat (erkek)

İtiraf Ediyorum : Aslında tanrıya inanmıyorum galiba, din ve siyaset olaylarında arada kaldım. Ateist im galiba ben ama çevreme bunu söyleyemem :(

Beğendim (17) - Beğenmedim (28)

Sep 22, 2013 12:25 AM - Özel - yazan: yanlızman (erkek)

İtiraf Ediyorum; bazen işi gücü,bütün uğraşları ve bütün dünyayı bir kenara bırakıp ıssız bir adaya sığınmak istiyor insan...ötesi berisi bir uçak bileti

Beğendim (13) - Beğenmedim (5)

Sep 19, 2013 11:18 AM - Özel - yazan: iskender1929 (erkek)

İtiraf Ediyorum; Aldığım kıyafete annem veya babam ne kadara aldın diye sorunca 20-30 tl, arkadaşlarım sorunca 200-300tl. diyorum :)

Beğendim (11) - Beğenmedim (10)

Sep 19, 2013 11:10 AM - Aile - yazan: murat (erkek)

İtiraf ediyorum, cemaatçilerden nefret ediyorum !!!

Beğendim (30) - Beğenmedim (17)

Sep 13, 2013 12:09 AM - Siyaset - yazan: spartacusme (erkek)

İtiraf Ediyorum aslinda oldukca odun olmama ragmen ona karsi ilk defa oyle davrandim ayrilmis olsakta 1senedir onu hic unutmadim Sila seni cok seviyorum bil bunu

Beğendim (7) - Beğenmedim (5)

Sep 10, 2013 12:35 AM - Aşk - yazan: topalsolucan (erkek)

İtiraf Ediyorum; Karımın ilgisizliği sonucu, bende psikojenik impotans (psikolojik nedenlere bağlı iktidarsızlık) gelişti. Çare bulmaya uğraşmayacağım, nasıl olsa karımdan fayda yok. Sakin sakin yaşar giderim.

Beğendim (11) - Beğenmedim (1)

Sep 9, 2013 08:38 PM - Sağlık - yazan: zaptırı (erkek)

KULLANICI GİRİŞİ
Kullanıcı Adı Şifre  Beni Hatırla