İtiraf edeceklerim var


Rumuz :
Kategoriler :
Cinsiyet? :

Erkeklerin itirafları

Sırala: Tüm Zamanlar | Bugün | Bu Hafta | Bu Ay | Bu Yıl

İtiraf Ediyorum; 21 yaşında kız kardeşimle şakalaşırken tahrik oldum ve olmadık yerlerine dokunmaya başladım. Onun tepkisiz kalışı bana cesaret vermişti ve sonrasında film koptu.. Olanlar oldu. Bu olay 7-8 defa yaşandı. Askerden gelince bir daha olmadı. Şimdi her 2 mizde evliyiz. Çok pişmanım :(

Beğendim (23) - Beğenmedim (77)

Sep 5, 2013 12:48 PM - Pişmanlık - yazan: tuncsel (erkek)

İtiraf Ediyorum; Facebook'ta görüldü yazısı çıkmasın diye okumadığım mesajlarım var :D

Beğendim (24) - Beğenmedim (1)

Sep 4, 2013 01:22 AM - Komik - yazan: murat (erkek)

İtiraf Ediyorum çıplaklığı çok seviyorum. Çıplak şekilde geceleri sokakda gezmek çok güzel oluyor.

Beğendim (11) - Beğenmedim (5)

Sep 4, 2013 12:01 AM - Diğer - yazan: publicflashing (erkek)

İtiraf Ediyorum ; Üniversitede okurken bulaşık sırası bana geldiğinde artık yemek kaplarını dolaba koyardım ve yıkamazdım.Pişman mıyım?Hayır.

Beğendim (16) - Beğenmedim (3)

Aug 29, 2013 06:23 PM - Arkadaşlık - yazan: FreDDy (erkek)

İtiraf ediyorum; kimse bana yakıştırmaz ama ben açık sitelere bakarım ama kimsenin haberi yok

Beğendim (6) - Beğenmedim (3)

Aug 29, 2013 06:22 PM - Diğer - yazan: salimx (erkek)

İtiraf Ediyorum; ayakkabılarımı bağlarken beni beklemeyen insanlara uyuz oluyorum

Beğendim (10) - Beğenmedim (0)

Aug 20, 2013 11:53 AM - Arkadaşlık - yazan: murat (erkek)

İtiraf Ediyorum; Toplumsal kimliğim ile cinsel kimliğim arasındaki uyumsuzluğa tahammül edemiyorum artık.Bunu uzun süre kabullenmek istemedim.Ama artık kendime gay olduğumu, toplumada hetero olmadığımı itiraf ediyorum.Bunu ben seçmedim ama ben bir gayim.Herkes gibi normal bir yaşam sürmek isterdim.

Beğendim (21) - Beğenmedim (8)

Aug 15, 2013 03:06 PM - Özel - yazan: asi_lord (erkek)

İtiraf ediyorum; sevdiğim bir müziği 100 kere dinledikten sonra "bu saçma şarkıyı 100 kere mi dinlemişim"i çoook dedim

Beğendim (8) - Beğenmedim (1)

Aug 8, 2013 11:24 AM - Müzik - yazan: Furkan (erkek)

İtiraf ediyorum küçükken tabelalarda yazan park yapmak yasaktır cümlesini arabayı park etmek anlamında değil de bildiğin kaydıraklı salıncaklı park olarak anlıyodum küçüktüm napiym :)

Beğendim (10) - Beğenmedim (0)

Aug 7, 2013 01:57 AM - Çocukluk - yazan: enes92 (erkek)

14 yaşından beri bir kıza aşığım hala açılamadım :( rüyalarıma görüyor asıl sorun ise halüsinasyon görüyorum evin içinde benimle konuşuyor gerçekte gördüğümde içim gidiyor psikolojik sorunum olduğunu kimseye söyleyemiyorum deli gözüyle bakacaklar diye :(((

Beğendim (9) - Beğenmedim (3)

Jul 17, 2013 07:49 PM - Aşk - yazan: yahusuklugenc (erkek)

KULLANICI GİRİŞİ
Kullanıcı Adı Şifre  Beni Hatırla