İtiraf edeceklerim var


Rumuz :
Kategoriler :
Cinsiyet? :

Rastgele İtiraf

Sırala: Tüm Zamanlar | Bugün | Bu Hafta | Bu Ay | Bu Yıl

itiraf ediyorum Justin bieberden nefret ediyorum ama As long as you love me şarkısını beğeniyorum ve dinliyorum ama herkese nefret ettiğimi söylüyorum bi nevi gizli hayranlık ama tek o şarkısı

Beğendim (11) - Beğenmedim (5)

Dec 11, 2012 12:06 AM - Müzik - yazan: aerhah (erkek)

İtiraf ediyorum çalıştığım şirkette aynı departmanda yer aldığımız iki bayandan gına geldi bunalttılar beni. Bu zamana kadar içime attım attım ama artık yeter diyorum.Sürekli laf sokmalar,sataşmalar.Yahu Allah nasıl bir çene vermiş anlatamam ya. Bu gidişle ecelimle ölmeyeceğim. İşimi değiştireceğim

Beğendim (46) - Beğenmedim (3)

Jun 27, 2011 11:17 PM - Nefret - yazan: vazır (erkek)

itiraf ediyorum; Evet bazen metroda,metrobüste yanımda oturan kişinin yazdığı mesajlara göz ucuyle bakıyorum..Son gördüğüm "trip atma yemem"

Beğendim (67) - Beğenmedim (3)

Nov 23, 2011 11:54 PM - Diğer - yazan: Endam (bayan)

İtiraf Ediyorum; ben küçükken annemlerin giysi dolabından kötü bir adam çıkıp beni dolaba saklıyacak sanardım :D

Beğendim (2) - Beğenmedim (1)

Feb 3, 2016 07:58 PM - Çocukluk - yazan: zeynep (bayan)

İtiraf Ediyorum; Toplumsal kimliğim ile cinsel kimliğim arasındaki uyumsuzluğa tahammül edemiyorum artık.Bunu uzun süre kabullenmek istemedim.Ama artık kendime gay olduğumu, toplumada hetero olmadığımı itiraf ediyorum.Bunu ben seçmedim ama ben bir gayim.Herkes gibi normal bir yaşam sürmek isterdim.

Beğendim (21) - Beğenmedim (8)

Aug 15, 2013 03:06 PM - Özel - yazan: asi_lord (erkek)

itiraf ediyorum kafede çok tutmasın diye kendim çay içerken, kuzenimin kocaman bardak aromalı kremalı kahve içip bana ödettikten sonra ona değil çay günahımı bile vermiyorum vermem!!!

Beğendim (10) - Beğenmedim (1)

Aug 20, 2013 11:55 AM - Nefret - yazan: bella (bayan)

İtiraf Ediyorum; hayattan ve insanlardan bıktım hep iyi niyetli oldum dolandırıldım. Şu an ekmek alacak param yok borç var ve bütün arkadaşlarımdan kazık yedim para bitince onlarda sırtımdan vurdu beceremedin diyecekler ama ben hala savasiyorum artik yoruldum ölmek istiyorum evet çünkü ben bu hayati beceremedim yalnızım

Beğendim (11) - Beğenmedim (3)

Feb 3, 2016 08:03 PM - Protesto - yazan: Lanetli  (bayan)

İtiraf Ediyorum; BUNDAN UTANIYORUM AMA ben çocukken 4 -5 yaşlarındayken ailelerimiz bak Allah taşa dönüştürür dediklerini ben böyle sokaktaki küçük taşlardan olup herkesin üstüme basacağını düşünüyordum

Beğendim (7) - Beğenmedim (0)

Dec 29, 2015 12:29 AM - Komik - yazan: MSKBLEEEEEEE (bayan)

İtiraf ediyorum,kucukken kardesımın harclıklarını ben alırdım pısmanmıyım degılım :D

Beğendim (10) - Beğenmedim (3)

Jul 3, 2013 12:01 AM - Çocukluk - yazan: Endoplazmiksizbirkulum (bayan)

itiraf ediyorum: telefonumu tuvalete düşürdüm ve çalındı diyerek polise ihbar ettim :D

Beğendim (76) - Beğenmedim (12)

Dec 19, 2012 11:24 PM - Komik - yazan: doktaa (bayan)

KULLANICI GİRİŞİ
Kullanıcı Adı Şifre  Beni Hatırla