İtiraf edeceklerim var


Rumuz :
Kategoriler :
Cinsiyet? :

Bayanların itirafları

Sırala: Tüm Zamanlar | Bugün | Bu Hafta | Bu Ay | Bu Yıl

İtiraf Ediyorum; Bu yazıyı okuyan tüm erkekler nerede hata yaptıklarını anlasınlar! Çok sayıda cinsel birliktelik yaşadım ama sadece bir kişi bedenime dokunuşlarıyla bana kendimi kadın gibi hissettirdi hatta belki ilahe; ve o anda bir şey yapmama gerek kalmadan orgazm yaşadım. Özen gösterin!

Beğendim (18) - Beğenmedim (7)

May 1, 2016 06:37 PM - Özel - yazan: İtiraf (bayan)

İtiraf Ediyorum; sevgilim karşımdayken ders çalışamıyorum çünkü süreki ye ye ye rayt diyor .Ama elinde olan bişey değil tiki var.

Beğendim (2) - Beğenmedim (1)

May 1, 2016 06:36 PM - Komik - yazan: nasdil (bayan)

İtiraf Ediyorum; küçükken diziler oynarken onlarda birlikte oynuyor sanıyodum

Beğendim (0) - Beğenmedim (0)

May 1, 2016 05:57 PM - Diğer - yazan: Anonymous (bayan)

İtiraf ediyorum; ben ağladığımda gözlerimin altı kızarırdı, bende annenin kapatıcısını yüzümün her yerine sürerdim

Beğendim (2) - Beğenmedim (2)

May 1, 2016 05:56 PM - Çocukluk - yazan: Anonymous (bayan)

İtiraf Ediyorum; Lisedeki ilk aşkım, hep içimde ukte kaldı, çok özledim o saf zamanlarımızı :(

Beğendim (2) - Beğenmedim (0)

May 1, 2016 05:41 PM - Okul - yazan: Üzgün (bayan)

İtiraf Ediyorum; müzik dinlerken kendimi klip çekiyormuş gibi hissedip garip garip hareketler yapıyorum. Hangimiz yapmıyor ki :))

Beğendim (5) - Beğenmedim (3)

Mar 5, 2016 11:03 PM - Müzik - yazan: Cnmbnm  (bayan)

İtiraf Ediyorum; ilk regl olduğum zaman hamile olup çocuğumu düşürdüm sanıp ağlamıştım ..

Beğendim (13) - Beğenmedim (2)

Mar 5, 2016 11:03 PM - Özel - yazan: kyblnkiz (bayan)

İtiraf Ediyorum; çocukken buzdolabındaki yumurtalardan birinin üstüne oturursam civciv çıkar sanıyordum

Beğendim (13) - Beğenmedim (2)

Mar 5, 2016 11:02 PM - Çocukluk - yazan: kyblnkiz (bayan)

İtiraf ediyorum; neredeyse 30 oldum,ya benim beğendiğim beni beğenmiyor ya da beni beğeneni ben beğenmiyorum İsmail YK şarkısını bana ithafen yazdı galiba :( Oysaki ben evlenmek ve anne olmak istiyorum,kısmetsizim kısmetsiz :(

Beğendim (13) - Beğenmedim (3)

Mar 5, 2016 10:59 PM - Aşk - yazan: evlenemeyeceğim ben  (bayan)

itiraf ediyorum; evli 1 çocuk annesiyim 45 yasindayim yillardir tanidigim benden 15 yas küçük normal erkek arkadasım, kendisi benim ayaklarımı çok begendigini ve ayak fetiş oldugunu itiraf etmisti bunun için benden gıydiğim 1 çift çorap istemişti onu kırmadan çoraplarımı verdim kocamdan ö.dilerim.

Beğendim (40) - Beğenmedim (4)

Mar 5, 2016 10:51 PM - Özel - yazan: sule (bayan)

KULLANICI GİRİŞİ
Kullanıcı Adı Şifre  Beni Hatırla