İtiraf edeceklerim var


Rumuz :
Kategoriler :
Cinsiyet? :

Bayanların itirafları

Sırala: Tüm Zamanlar | Bugün | Bu Hafta | Bu Ay | Bu Yıl

İtiraf ediyorum; Adliye emeklisiyim 51 yaşındayım. 28 yaşında birinden hoşlanıyorum.

Beğendim (4) - Beğenmedim (9)

Mar 5, 2016 10:45 PM - Aşk - yazan: derya65 (bayan)

İtiraf Ediyorum; hayattan ve insanlardan bıktım hep iyi niyetli oldum dolandırıldım. Şu an ekmek alacak param yok borç var ve bütün arkadaşlarımdan kazık yedim para bitince onlarda sırtımdan vurdu beceremedin diyecekler ama ben hala savasiyorum artik yoruldum ölmek istiyorum evet çünkü ben bu hayati beceremedim yalnızım

Beğendim (11) - Beğenmedim (3)

Feb 3, 2016 08:03 PM - Protesto - yazan: Lanetli  (bayan)

İtiraf ediyorum; ben küçükken mor lahanayı hep canavar kafası sanardım ne safmışım yaa.

Beğendim (5) - Beğenmedim (2)

Feb 3, 2016 07:58 PM - Komik - yazan: EYLÜL DENİZ KILINÇ  (bayan)

İtiraf Ediyorum; ben küçükken annemlerin giysi dolabından kötü bir adam çıkıp beni dolaba saklıyacak sanardım :D

Beğendim (2) - Beğenmedim (1)

Feb 3, 2016 07:58 PM - Çocukluk - yazan: zeynep (bayan)

İtiraf ediyorum; eşimin iş arkadaşı bana değerli bir hediye gönderdi fakat kabul edemedim :(

Beğendim (5) - Beğenmedim (3)

Feb 3, 2016 07:57 PM - Arkadaşlık - yazan: uzunbacaklar (bayan)

İtiraf ediyorum; İlk gördüğüm anda aşık oldum.Ondan başka kimseyi düşünemiyorum.Adımı söylediği an dilim kilitleniyor konuşamıyorum.Fake bir hesap açıp onunla muhabbet edeceğim.Sanırım deli gibi seviyorum

Beğendim (3) - Beğenmedim (0)

Feb 3, 2016 07:56 PM - Aşk - yazan: Hunili (bayan)

İtiraf Ediyorum; En yakın arkadaşıma aşığım ve o bunu bilmiyor. Ne zaman gülümsese, konuşsa hatta baksa kendimden geçiyorum. En güzel şeyse onunla istediğim kadar vakit geçirip kaybetme korkum olmuyor.

Beğendim (4) - Beğenmedim (5)

Jan 17, 2016 01:59 AM - Aşk - yazan: Lodosluşarkı (bayan)

İtiraf ediyorum;Şubat tatilinde onu göremeyeceğim için bir öğrenci olmama rağmen tatil gelmesin diye dua ediyorum.

Beğendim (3) - Beğenmedim (1)

Jan 17, 2016 01:57 AM - Aşk - yazan: Dilara (bayan)

İtiraf ediyorum; içimde karşılıksız sevgiyi 4 senedir hala yaşıyorum, bi yandan nefret ediyorum bi yandan yüzü gözümün önünden saniye gitmiyor. Acaba biz olsak nasıl olurdu diyorum içimden. Ama en kötüsü sadece Allahtan başka kimse bilmiyor.

Beğendim (2) - Beğenmedim (1)

Dec 29, 2015 12:56 AM - Aşk - yazan: aleyna (bayan)

İtiraf ediyorum; O benim en yakın arkadaşım ama iki yıldır ona aşığım. En kötüsü de gelip bana aşk hayatından bahsetmesi. Özür dilerim. Gerçekten elimde olan bir şey değil ne olur affet beni :(

Beğendim (6) - Beğenmedim (1)

Dec 29, 2015 12:56 AM - Aşk - yazan: Bursa'lı (bayan)

KULLANICI GİRİŞİ
Kullanıcı Adı Şifre  Beni Hatırla