İtiraf edeceklerim var


Rumuz :
Kategoriler :
Cinsiyet? :

Bayanların itirafları

Sırala: Tüm Zamanlar | Bugün | Bu Hafta | Bu Ay | Bu Yıl

itiraf ediyorum; müstakbel kayın validem! memleketin çok uzak annenler buraya gelsin seni burdan biryerden isteyelim demesi üzerine kendi kızını git önce sevgilisinin memleketinden iste gel dedim manavdan karpuz alırken bile manavın ayagına gidiyorsun bune terbiyesizliktir dedim hiiiç pişman degilim

Beğendim (9) - Beğenmedim (0)

Dec 29, 2015 12:42 AM - Aile - yazan: atarlıkız (bayan)

İtiraf Ediyorum; BUNDAN UTANIYORUM AMA ben çocukken 4 -5 yaşlarındayken ailelerimiz bak Allah taşa dönüştürür dediklerini ben böyle sokaktaki küçük taşlardan olup herkesin üstüme basacağını düşünüyordum

Beğendim (7) - Beğenmedim (0)

Dec 29, 2015 12:29 AM - Komik - yazan: MSKBLEEEEEEE (bayan)

itiraf ediyorum; 5 senedir güzel giden bir ilişkim var. Ama beni bu kadar süre geçmesine rağmen hala annesi ile tanıştırmadı tamam ayrı şehirlerde yaşıyoruz ama bari telefonla konuşsaydık :(

Beğendim (2) - Beğenmedim (0)

Dec 28, 2015 11:28 PM - Aşk - yazan: TÜKENEN KALEM (bayan)

İtiraf ediyorum ! Elimde olsa "-şey" i ayrı yazmayan herkesi öldürürüm.Çünkü eğer bir insan en az sekiz sene okul okuyup hâlâ bu imla kuralını öğrenemediyse daha fazla oksijen tüketmesinin bir mânâsı yok.

Beğendim (8) - Beğenmedim (0)

Dec 19, 2015 02:57 PM - Nefret - yazan: seyayrıyazılır (bayan)

İtiraf ediyorum; İnsanlarla iletişim kurmaktan o kadar korkuyorum ki whatsapp sınıf grubuna atılan mesajları görüldü olmasın diye interneti kapatıp okuyorum.

Beğendim (2) - Beğenmedim (2)

Dec 19, 2015 01:51 PM - Diğer - yazan: seyayrıyazılır (bayan)

İtiraf ediyorum; seksi bağlılık olarak görmediğim için sevisipte zıttıma giden sinir eden her sevgilimi terkettim, şu anda da var ve onunla düzenli bi hayatımız var ama yakinda onu bırakacağım çünkü hiçbirşey benden önemli değil .

Beğendim (3) - Beğenmedim (4)

Dec 19, 2015 01:47 PM - Aşk - yazan: Kimse (bayan)

itiraf ediyorum ; seninle geleceğe dair hayaller kurarken, sadece seni değil kendimi de kandırıyodum. aslında ben seni hiç sevemedim hep bir yabancı gibiydin, alışamadım. sadece elde etmek istedim,ama hep seni suçladım.tam seni terk etmek üzereyken beni terkettiğinde bu yüzden hırs yaptım

Beğendim (3) - Beğenmedim (0)

Dec 19, 2015 01:45 PM - Aşk - yazan: aylince__ (bayan)

İtiraf ediyorum ben ailemi cok seviyorum onlarla tatile cikmak istiyorum. Ailemin degerini çok iyi anladım. Arkadas sevgili değil ben ailemle tatile çıkıp onlarla eglenmek istiyorum. Arada çatışmalar olsada:)

Beğendim (3) - Beğenmedim (0)

Nov 15, 2015 01:57 AM - Aile - yazan: Malmısın (bayan)

İtiraf ediyorum ben herkesten korkan ama herkese guclu gozukmeye calisan biriyim

Beğendim (11) - Beğenmedim (0)

Nov 15, 2015 01:56 AM - Diğer - yazan: Deli20 (bayan)

itiraf ediyorum: bütün eski sevgililerim profiline bakar dururum bunu neden yapıyorum bilmiyorum ama yapıyorum işte!

Beğendim (10) - Beğenmedim (2)

Nov 15, 2015 01:56 AM - Aşk - yazan: yepu (bayan)

KULLANICI GİRİŞİ
Kullanıcı Adı Şifre  Beni Hatırla